Over

Druk & Co is een nieuw bedrijf wat zich richt op het bestickeren en bedrukken van verschillende materialen. Kleine producten zoals traktaties, fruitbakjes, broodtrommels etc. Tot het bedrukken van kleding, tassen, bedrijfskleding en het bestickeren van bedrijfsauto's.

Producten

Wij werken met hoogwaardige materialen voor het bestickeren en bedrukken van de verschillende producten. Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee. En gaan graag samen met u op zoek naar het juiste eindproduct.

Particulier

Heeft u binnenkort een feestje, bent u op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken gepersonaliseerde cadeau's, denk hierbij aan spaarpotten, houten huisjes, limonade glazen, wijn en- of champagne glazen, snoeppotten, leistenen onderzetters, tapasplanken, glasblokken met tekst en verlichting.

Heeft u een idee?!? Neem contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Zakelijk

Bent u opzoek naar bedrijfskleding, reclameborden, bestickering van uw voertuigen of relatiegeschenken. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Al voor verschillende bedrijven hebben we reclame geplaatst op de bussen, bedrijfskleding gemaakt en relatiegeschenken.

Gepersonaliseerde tassen

Vilten tassen met MOM of OMA met de namen van de kinderen of kleinkinderen.

Mutsen met verschillende teksten

Koukleum, Brrr, Cool, Takkekou, Goed Gemutst, Muts, Blije muts en nog veel meer mogelijkheden voor teksten op mutsen

Kleding voor jong en oud

Bedrukte kleding voor kinderen, dames en heren.